U bedenkt het.

Wij regelen het.

Het telen van groenten is eigenaar Johan Tielen met de paplepel ingegoten. Waar zijn overgrootvader, opa en vader met een tuinbouw- en veeteeltbedrijf de basis legden voor Tielen Groenten, nam Johan als 4de generatie het familiebedrijf in 2002 over. Hij was 21 jaar oud toen hij begon. Het ondernemerschap zat duidelijk in het DNA.

 

Zo liet hij het loopkratje direct vervangen door een duwkar. Daarna volgde een ladder op een trekker, die snel werd opgevolgd door een oogstwagen met aan elke zijde een lopende band. Daarmee kon Tielen Groenten in dezelfde tijd 2x zoveel oogsten. Samen met telersvereniging Fossa Eugenia uit Venlo werd –met succes!- naar nieuwe klanten gezocht. Diverse groothandels, snijderijen en retailers vonden al gauw hun weg naar Tielen Groenten.

Nooit uitgeleerd
Door de jaren heen bleven we innoveren. Bij Tielen Groenten zijn we van mening dat we nooit uitgeleerd zijn. Onze dienstverlening kan altijd beter én efficiënter. Waar we voorheen nog komkommersorteerders geschikt maakten voor onze courgettes, werken we inmiddels met een op maat gemaakte sorteermachine. Hiermee kunnen we de kwaliteit van onze courgettes nóg beter waarborgen. En minstens zo belangrijk: door het gebruik van deze nieuwe sorteerder verlichten we het arbeidsproces voor onze medewerkers aanzienlijk. Dat werkt wel zo prettig!

Constante kwaliteit
In samenwerking met Fossa Eugenia en een team aan fijne, kundige collega’s, zetten we dagelijks alles op alles om een constante kwaliteit te waarborgen. Kwaliteit, flexibiliteit en denken in oplossingen zijn daarbij onze motto’s. Heeft u op stel en sprong aanvullende producten nodig? Bent u op zoek naar een bepaalde verpakking? Wilt u een recept toevoegen bij uw groentepakket? U bedenkt het, wij regelen het.

De plussen van Tielen Groenten

  • Constante kwaliteit versproducten
  • Voorop in automatisering
  • Vraaggerichte teelt
  • Hoogstpersoonlijk contact; korte lijnen
  • Maximaal kwaliteitsbehoud; directe oogst in eindfust
  • Maatwerkverpakkingen incl. ‘point of sale’ materialen

Ook kennis maken met onze korte lijnen? U heeft ons direct aan de lijn via 06-0926 2549.